Aanmelden en verwijzen

Voordat we een traject starten, voeren we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek is er tijd en ruimte voor jou om te beoordelen of jij je op je plek voelt bij mij. Ook ik bekijk tijdens dit gesprek of ik iets voor jou kan betekenen.

Voor meer (vrijblijvende) informatie of  voor het maken van een afspraak mag je natuurlijk contact met mij opnemen. Je kunt mij bellen, Whatsappen, mailen of onderstaand formulier invullen.

Tijdens de aanmelding wordt duidelijk waar de gesprekken zullen plaatsvinden. Dat kan bij mij in de praktijk, ( De praktijk is gevestigd in Grou, Oedsmawei 18a) of ik kom bij u/jou/jullie thuis. 


Ik ben geregistreerd bij beroepsvereniging NFG, bij de vakgroep VPMW en bij koepelorganisatie RBCZ. Dit maakt dat ik bij de meeste zorgverzekeraars in hun vergoedingenbeleid ben opgenomen (alternatieve geneeswijze). Beide beroepsverenigingen stellen kwaliteitseisen aan mij met betrekking tot bij- en nascholing en intervisie. Op de website van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg vind je een actueel vergoedingenoverzicht.
Rouwpraktijk Jessica Verbeek is sinds november 2020 een gecontracteerde zorgaanbieder Specialistische jeugdhulp. Dit betekent dat de begeleiding  voor kinderen en gezinnen, volledig vergoed wordt door de gemeente. Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen is er een verwijzing nodig van de (huis)arts, jeugdarts of een beschikking van het gebiedsteam / wijkteam of een gecertificeerde instelling.


OP DIT MOMENT IS ER GEEN WACHTLIJST


Wilt u als (huis)arts, gecertificeerde instelling of als gebiedsteam een kind of jongere verwijzen?

U kunt de verwijzing of beschikking mailen naar  info@rouwpraktijkjessicaverbeek.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Het werkt prettig als we vantevoren even contact hebben.
Daarnaast ben ik een gecontracteerde (WMO) zorgaanbieder bij de gemeente Súdwest-Fryslân. Voor een beschikking kunt u contact opnemen met uw gebiedsteam.

Tarieven

Kennismakingsgesprek 

gratis

Individueel gesprek (75 minuten)

€ 75,00

Training/workshop voor professionals (thema in overleg) 

Op aanvraag

Coachen professionals en vrijwilligers 

Op aanvraag

AGB-code praktijk: 90067341

AGB-Code zorgverlener: 90108283

NFG-registratienummer: 9149

Registratienummer RBCZ: (volgt)

KvK-nummer: 74452819


 Jessica Verbeek  Rouw- en verliesbegeleider

Telefoon:  06-41879034

Mail: info@rouwpraktijkjessicaverbeek.nl